Hvad skal I spise og drikke til den næste børnefødselsdag?

Skal du snart holde fødselsdag for dit barn, hvor I har inviteret familie og venner til en hyggelig fejring? Det er dejligt at holde en fødselsdagsfest, men det kræver en del planlægning. Er du gået i gang med at planlægge fødselsdagen? Måske har du fundet ud af, hvornår det skal være, og hvem du vil invitere, men mangler at få styr på, hvad I skal spise og drikke. Læs med i denne artikel for et par ideer til, hvad du kan gå på jagt efter i supermarkedet for at forkæle dine gæster og fødselaren.

Sodavand til at slukke tørsten

Når du skal have styr på drikkevarer til fejringen, er det en god idé, hvis du har styr på, hvad dit barn synes er lækkert. Samtidig er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for, at der er noget, gæsterne gider at drikke. De fleste er glade for sodavand, hvorfor du kan gå på jagt efter Harboe sodavand – måske med forskellige smage?

Hvis der kommer nogle helt små børn, kan du også diske op med noget saftevand. Til de voksne kan du overveje et par øl eller vin afhængigt af typen af arrangement.

Sørg for noget godt til ganen

Der skal være styr på drikkevarerne, det er klart – men det er også vigtigt, at du får handlet ind til, at der er noget at spise. Det kan blandt andet være, at du vil smøre en masse sandwiches. Det er ofte et hit blandt børnene, og du kan sagtens lave nogle, som også vil behage de voksne.

En anden mulighed er at lave en stor pastaret eller en lækker salat, fordi det er nemmere at lave til en større mængde mennesker. Det kan tage en del tid at smøre så mange sandwiches, så det afhænger af, hvor meget tid du har, og hvor mange gæster, der kommer.